bau-1 (1)bau-1 (1)bau-1 (1)bau-1 (1)
  • خانه
  • رنگ نانو ساختمان
  • پرایمر رنگ نما
  • فیلم محصولات
  • همه محصولات
  • انتخاب رال رنگ
  • تماس با ما
✕
انواع غلظک نقاشی ساختمان
انواع غلطک نقاشی ساختمان
طراحی نمای ساختمان
طراحی نمای ساختمان | اصول طراحی نما
رنگ آنتی باکتریال چیست ؟

رنگ آنتی باکتریال چیست : رنگ آنتی باکتریال که رنگ ضد میکروبی شناخته میشود قادر است که میکروب ها را از بین ببرد. این میکروب ها شامل ویروس ها و باکتری ها هستند که بیشتر آنها توسط این رنگ مخصوص در عرض دو ساعت از بین میروند. این رنگ عاملی است که میکروارگانیسم ها را بکشد و یا رشد آنها را متوقف کند.

فهرست مطالب

رنگ آنتی باکتریال

فناوری ضد میکروبی و عوامل ضد باکتریایی محافظت پایدار و موثر در برابر میکروارگانیسم ها را تا 99.9% فراهم میکنند. بیش از 10 درصد از بیماران بیمارستانی در طول اقامت خود در بیمارستان بیشتر بیمار میشوند یا به بیماری جدیدی مبتلا میشوند. این امر هر ساله منجر به مرگ و میر بسیاری در ایالات متحده و بیش از 20 میلیارد دلار هزینه اضافی برای مراقبت های بهداشتی میشود. پوشش های آنتی باکتریال حلال های خوبی برای این مشکلات هستند و میتوانند روی اکثر بستر ها اعمال شوند.

کاربرد های رنگ آنتی باکتریال

کاربرد های این رنگ میتواند شامل مجتمع های پزشکی،بیمارستان ها،اتاق های رختکن،اتاق های عمل،کارخانه های داروسازی،تاسیسات تولید مواد غذایی،مدارس،مهدکودک ها،سالن های ورزشی،حمام و سونا،هتل ها و خانه ها باشد. این رنگ علاوه بر مهار کردن باکتری ها از رشد قارچ و کپک هم جلوگیری میکند.

رنگ آنتی باکتریال چگونه کار میکند ؟

افزودنی هایی مانند یون های نقره از رشد میکروب ها جلوگیری میکنند. پوشش های ضد میکروبی میتوانند از رشد میکروب برای بسیاری از کاربرد ها در کاربرد های فراتر از مراقبت های بهداشتی جلوگیری کنند. این پوشش ها بسیار بادوام هستند و میتوانند حتی با قرار گرفتن در معرض آب و تمیز کردن مکرر به عملکرد خود ادامه دهند.

مزایای استفاده از رنگ آنتی باکتریال

مزایای استفاده از رنگ آنتی باکتریال

  • این رنگ از دیوار های شما کاملا حفاظت میکند.
  • در کنار داشتن خواص محافظتی و دوام بالا کاملا مقرون به صرفه است.
  • قدرت دوام بالایی دارد و میتوانید به راحتی با یک پارچه مرطوب آلودگی ها را پاک کنید.
  • جلوگیری و مقاومت بالا در برابر رشد قارچ و باکتری ها بر روی دیوار ها و دیگر سطوح.
  • اجرای این رنگ بسیار راحت است و توسط غلطک نقاشی انجام میشود.

رنگ نانو آنتی باکتریال

ممکن است نام رنگ نانو آنتی باکتریال را زیاد شنیده باشید در واقع این رنگ با رنگ آنتی باکتریال تفاوت زیادی ندارد و هر دو از یک خانواده هستند. برای ساخت این رنگ مقداری کلویید نانو نقره silver nano به این رنگ اضافه میشود و باعث میشود ترکیب ساخته شده بوی کمتری داشته باشد که این از مزیت های نانو آنتی باکتریال است.

رنگ پلاستیک نانو آنتی باکتریال

رنگ پلاستیک بر پایه وینیل استات حاوی نانو ذرات آنتی باکتریال بوده و علاوه بر این که پوشش بالایی دارد سطوح را کاملا پاک و ضدمیکروب میکند. نانو ذراتی که در رنگ وجود دارد هر میکروبی که روی سطح وجود داشته باشد را از بین میبرد. این رنگ بسیار سریع خشک شده،چسبندگی بالایی ایجاد کرده و اجرای آن بسیار راحت است. اما با توجه به مزایای زیادی که دارد از نظر قیمتی اختلاف زیادی با رنگ پلاستیک معمولی ندارد.

رنگ روغنی نانو آنتی باکتریال

این رنگ ترکیبی از رزین و نانو تیتان و نانو ذرات آنتی باکتریال است که کاملا ضد آب بوده و در انواع براق،نیمه براق و مات تولید میشود. این رنگ باعث از بین رفتن هرگونه میکروبی میشود که روی سطح وجود داشته باشد. سطوحی که میتوانید با استفاده از این رنگ آن ها را رنگ آمیزی کنید عبارتند از : فلزات و چوب،نرده،فرفورژه،در و پنجره و… .

ویژگی های رنگ نانو آنتی باکتریال

  • بدون بو و بدون ایجاد حساسیت
  • تاثیر زیاد حتی در غلظت کم
  • مقاومت بسیار کم در پاتوژن ها

ماده ی رنگ آنتی باکتریال چیست ؟

دو نوع میکروارگانیسم بسیار قوی با نام های microbicidal و biostatic در ترکیبات این رنگ به کار رفته که این دو میتوانند باعث کشته شدن میکروب ها شده و مانع از رشد قارچ در سطح رنگ آمیزی شده شوند. از میکروارگانیسم microbicidal در تولید مواد ضد عفونی هم استفاده میشود که باعث از بین بردن میکروب ها از سطوح میشود.

ویژگی های رنگ آنتی باکتریال

  • این رنگ به دلیل اینکه مواد افزودنی دارد تا مدت های طولانی تغییر رنگ نمیدهد و بسیار در برابر محو شدن مقاوم است. در مقایسه با سایر رنگ ها ماندگاری مناسب تری دارد.
  • رنگ آنتی باکتریال همانطور که از نامش پیداست مقاومت بالایی در برابر رشد باکتری ها ،کپک ها و قارچ ها دارد و باعث میشود که لکه ها و خرابی های سطحی کاهش پیدا کنند.
  • این رنگ قابلیت اجرا بر روی انواع سطوح مانند بتنی،گچ،بتونه و… را دارد.
  • این رنگ پایه آب بوده و با مواد طبیعی تولید شده است.
  • سطح رنگ براق و سخت بوده و به شکل سنگ مرمر است.

آیا رنگ آنتی باکتریال همان ضد قارچ است ؟

یک ضد میکروبی عاملی است که میکرو ارگانیسم ها را میکشد یا رشد آنها را متوقف میکند. دارو های ضد میکروبی را میتوان بر اساس میکروارگانیسم هایی که عمدتا علیه آنها عمل میکنند گروه بندی کرد. به عنوان مثال آنتی بیوتیک ها علیه باکتری ها و ضد قارچ بر علیه قارچ ها استفاده میشود.

رنگ اپوکسی آنتی باکتریال

رنگ اپوکسی آنتی باکتریال

اپوکسی آنتی باکتریال جزء پوشش های رزینی دو جزئی است و به صورت یکپارچه و نیمه جامد روی سطح ریخته شده و پخش میشود. به این نوع اپوکسی بیمارستانی یا کفپوش بیمارستانی هم گفته میشود. این مواد علاوه بر زیبایی خواص آنتی باکتریال داشته و از این رو برای محیط های بیمارستانی مورد استفاده قرار میگیرد. اپوکسی بیمارستانی مقاومت بالایی در برابر سایش،فشار و مواد اسیدی خورنده دارد.

موارد مصرف اپوکسی آنتی باکتریال

  • به عنوان کفپوش در بیمارستانها،کلینیک ها و مطب های دندانپزشکی
  • کفپوش برای مراکز رادیولوژی و رادیوگرافی
  • کفپوش آزمایشگاه ها و داروسازی

رنگ اکریلیک آنتی باکتریال

این رنگ علاوه بر خاصیت آب گریزی و چسبندگی بالا آنتی باکتریال بوده و سطح را از هر گونه میکروارگانیزم برای مدت طولانی محافظت میکند. رنگ اکریلیک بر پایه آب برای اجرا روی سطوح و پاک و تمیز نگه داشتن سطوح برای طولانی مدت کاملا مناسب هستند. این رنگ خیلی راحت اجرا و به سرعت خشک میشود به طوری که بعد از دو ساعت کاملا آماده بهره برداری است.

کاربرد رنگ اکریلیک آنتی باکتریال

از این رنگ برای رنگ آمیزی تجهیزات بیمارستانی،رنگ آمیزی وسایل ورزشی،رنگ آمیزی لوازم آشپزخانه،ابزار های دندانپزشکی و پوشش دیوار های ماژولار بیمارستانی استفاده میشود. با استفاده از یک سیستم پاششی میتوانید این رنگ را روی تمامی سطوح اجرا کنید و قبل از اجرا باید رنگ را به مدت 12 دقیقه در دمای 190 درجه سانتی گراد قرار دهید.

آیا رنگ آنتی باکتریال بی خطر است ؟

آیا رنگ آنتی باکتریال بی خطر است ؟

در پاسخ به این سوال که آیا افزودنی های ضد میکروبی ایمن هستند یا نه باید بگوییم بله! برای مدت های طولانی رنگ ضد میکروبی برای بیمارستان ها رایج ترین نوع رنگ آنتی باکتریال تخصصی بود. اکنون میتوانید همان محافظ را مستقیما به خانه خود بیاورید.

آیا میتوان از افزودنی های آنتی باکتریال برای سایر رنگ ها استفاده کرد ؟

افزودنی های ضد میکروبی را میتوان به راحتی و به صرفه در انواع رنگ ها و پوشش ها اعم از حلال ،روغن یا آب،مایع و پودر اضافه کرد. این افزودنی ها متناسب با نوع رنگ یا پوشش و موادی که ممکن است روی آن اعمال شود یا محیطی که برای آن طراحی شده است فرموله میشوند.

تفاوت بین رنگ آنتی باکتریال و ضد میکروبی چیست ؟

فناوری های آنتی باکتریایی در برابر طیف وسیعی از باکتری های مضر موثر هستند و معمولا چندین ماده فعال را در خود جای میدهند که امکان کاربرد موفقیت آمیز را در طیف گسترده ای از انواع محصولات فراهم میکند. فناوری های ضد میکروبی در واقع حضور باکتری ها،کپک ها و قارچ ها را به حداقل میرساند.

کدام بهتر است آنتی باکتریال یا ضد میکروبی ؟

نتایج نشان داده که هر دوی اینها به عنوان قاتلان میکروب اثبات شده اند. اما محدودیت های آنتی باکتریال باعث شده است که کارشناسان صنعت تقریبا به طور جهانی به محصولات ضد میکروبی مانند ضد عفونی کننده های دست مبتنی بر الکل برای جلوگیری از مرگ میکروب ها توجه بیشتری نشان دهند.

اجرای پرایمر قبل از رنگ آمیزی

برای رنگ آمیزی انواع رنگ های آنتی باکتریان ابتدا باید زیر سازی رنگ را بررسی کرد. رنگ های آنتی باکتریال به دلیل وجود اکسید تیتانیوم زیاد در رنگ حتما باید به همراه پرایمر اجرا شوند. 

برای اطلاعات بیشتر میتوانید انواع پرایمر رنگ را مشاهده کنید.

رنگ آنتی باکتریال چیست ؟

رنگ آنتی باکتریال همانطور که از نامش مشخص است رنگی ضد میکروبی بوده و میتواند باکتری ها و میکروب ها را از بین برده و مانع از رشد قارچ ها و کپک ها در سطح کار رنگ آمیزی شده شود.

رنگ آنتی باکتریال از چه موادی ساخته شده است ؟

برای ساخت این رنگ از دو ترکیب میکروارگانیسم microbicidal و biostatic استفاده شده است که اولی باعث کشته شدن میکروب ها و دومی مانع از رشد قارچ میشود. از این میکروارگانیسم ها در تولید مواد ضد عفونی کننده نیز استفاده میشود.

رنگ اپوکسی آنتی باکتریال چه کاربردی دارد ؟

به اپوکسی آنتی باکتریال اپوکسی بیمارستانی یا کفپوش بیمارستانی هم گفته میشود. این مواد علاوه بر زیبا سازی محیط خاصیت ضد میکروبی دارد و بیشتر به عنوان پوششی برای بیمارستان ها،کلینیک ها،مراکز رادیولوژی و سونوگرافی استفاده میشود.

موارد مصرف رنگ های آنتی باکتریال کدامند ؟

از این رنگ برای مجتمع های پزشکی مثل بیمارستان ها،اتاق های عمل،کلینیک های دندانپزشکی و مدارس و مهدکودک ها، سالن های ورزش،حمام و سونا استفاده میشود.

Related posts

آوریل 18, 2023

انواع نمای سیمانی ساختمان باغ و ویلا


Read more
تعمیر و ترمیم ترک دیوار
نوامبر 1, 2022

ترمیم و تعمیر ترک عمیق دیوار | علت های ترک خوردن دیوار


Read more
انواع غلظک نقاشی ساختمان
اکتبر 15, 2022

انواع غلطک نقاشی ساختمان


Read more
  • رنگ مخصوص نما ساختمان
  • پرایمر رنگ نما
  • رنگ بافت دار
  • رنگ مخصوص فلاشینگ نما
  • رنگ خودتمیز شونده
  • رنگ دکوراسیون داخلی
  • انتخاب کد رنگ
  • همه محصولات
  • فیلم محصولات
  • تماس با ما

رنگ نما ساختمان بایومرک مخصوص انواع نمای ساختمان میباشد. این رنگ ضد آب و خودتمیز شونده آخرین رنگی است که به نما میزنید !

کلیه حقوق برای مجموعه بزرگ ریـــژنه محفوظ است.2010-2023